zondag 8 september 2019

Een warme witte kerst

Een warme witte kerst....Ik had dit model al eens eerder gemaakt in een andere versie maar met de cyclamen van Marleen heb je weer iets heel anders. Leuk om weg te geven. Het basis model is een strook cardstock van 8,5 x 30 cm dubbelgevouwen. Daarna op 2 cm vanaf het midden aan beide kanten een rillijn op 2 cm. Dan in model vouwen. Als het open ligt heb je een dalvouw, een bergvouw en een dalvouw. Op de binnen achterkant een strookje cardstock plakken (alleen de zijkanten plakken) en daar kun je iets instoppen, in dit geval een theezakje. De voorkant spreekt voor zich, nog een leuke tekst en een paar stras steentjes. Het geel wordt met een stukje waxkoord dicht gestrikt.
craftables:Cyclamen by Marleen CR1479
label: Algemeen PL1516
pretty papers bloc: Winterdays PK9164
clear stempel: Hallo Winter CS1036

4 opmerkingen:

 1. Dit zijn zo'n mooie kleuren! En met dat zakje winter thee wordt het in ieder geval een warme kerst. Wit, zullen we moeten afwachten
  Groetjes Cecile

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en stijlvol... Leuk dat je de beschrijving deelt. Een mooi kerstcadeautje, wat je ook per post kunt geven.

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Prachtig DP, ik ben dol op deze kleuren. En altijd leuk om van je kaart een cadeautje te maken! De cyclamen kunnen voor veel thema's gebruikt worden, ik zou ze bijvoorbeeld ook op een condoleance kaart plakken.

  Groetjes
  Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd erg leuk om je reactie te lezen!
Wybrich